Itt gyűjtöm össze azokat progikat, amiket már sikerült összeraknom:Bár még csak tanulom az androidos fejlesztést, már van mit felejtenem is. :-)


A sok kód részlet helyett itt csak azokat sorom fel, amik már fent vannak a play áruházban:


Árfolyam figyelő modul (widget) :Német szótanuló alkalmazás. Ez Molnár Tamás barátom honlapjához kapcsolódó alkalmazás. Tehát jó részt az ő elképzelése szerint készítettem:


A multiplatformos megoldások között népszerű megoldás, hogy egy böngészőben futattják az alkalmazást. Ahhoz hogy az eszközt ne lehessen másra használni, mint az adott alkalmazás futattására, meg kell oldani, hogy ne lehessen kilépni az alkalmazásból. Ez az úgy nevezett kiosk mód. Sajnos ezt az Android nem nagyon támogatja. A fenti két funkciót ötvöztem egy ún. lezárható böngésző alkalmazásban:


A gyártelepükön működő cégek nyilvantartását régóta adatbázisban tartjuk nyilván. Kézenfekvő volt egy alkalmazás készítése, amin ezeket kereshető módon mindig frissen, meg lehet találni :


A gyártelepükön működő cégek nyilvantartását régóta adatbázisban tartjuk nyilván. Azt is én csináltam, PHP, MySQL és HTML. Kézenfekvő volt egy alkalmazás készítése, amin ezeket kereshető módon mindig frissen, meg lehet találni :


A Magyar Modellező Szövetség megújult, így megújult a honlapja is. Ezen belül fut a speciális feladatokat is ellátó tagnyilvántartó. Sokféle jogosultsági szinttel, mindent tud, amire szükség van (PHP, MySQL, HTML) :